O nama

PRODENT  tim pruža sve vrste usluga i tretmana vezane uz zdravlje usne šupljine. U virtualnoj šetnji PRODENT ordinacijom želimo Vas upoznati s uslugama koje pružamo, opremom i materijalom koje koristimo u svrhu postizanja predvidljivih i vrhunskih rezultata koje stomatologija omogućava danas. Naš stručni tim i osoblje osigurava pacijentima visoko profesionalnu stomatološku uslugu prema najnovijim standardima.
Konstantno ulažemo u obrazovanje i znanje, opremu i materijale, te neprekidno pratimo razvoj znanosti i tehnologije. Bez obzira o kakvom tipu zahvata se radi uvijek težimo istom cilju – poštovanje prava pacijenta na informiranost o određenom zahvatu kao i o mogućim alternativama, izvrsnost u samoj izvedbi, te rezultatima koji istovremeno zadovoljavaju funkcijske i estetske zahtjeve.

Igor Poljak, dr.med.dent.

Rođen u Splitu 1978.g.Stomatološki fakultet u Rijeci upisuje 1997.g., a završava u redovnom roku 2004.g.Po završetku pripravničkog staža počinje s radom u privatnoj stomatološkoj praksi.Obavlja sve zahvate konzervativne i protetske terapije, posebno se bazirajući na polju estetske stomatologije, što podrazumijeva postavaljanje estetskih ispuna i visokoestetskih protetskih nadomjestaka.Učestalim sudjelovanjem na kikrurškim kongresima usavršio se i u kirurškim intervencijama. Konstantno se usavršava sudjelovanjem na stručnim kongresima i seminarima, te prati novitete vezane za znanost i tehnologiju struke.

Dr. Bojan Tomić, DDS

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu sa najboljim ocjenama 1992. Nakon diplome radio je u Njemačkoj u klinici u Friedrichafen-u i nastavio je sa stručnim usavršavanjem na području estetske stomatologije, protetike, implantologije i parodontologije u Hrvatskoj i inozemstvu. Član je Hrvatske stomatološke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog implantološkog društva I Hrvatskog društva za usavršavanje na području dentalne implantologije. Dr. Tomić član je Nobel Biocare mentorskog tima i certificiran je diplomom sa Sveučilištu u Los Angelesu, California (Master Implantlogy Program at UCLA).